Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net
 
Kazalo
Spletna zbornica
» Iskanje
» Prijava za pregled zasebnih sporočil
» Tvoja podoba
» Seznam članov
» Skupine uporabnikov
» Pomoč
Učna gradiva
» Iščite
» Pregled povpraševanja
Koristno
» Devetka.net
» Izbrana spletna orodja
» Izbrani programi
» Zanimivosti
Informacije
» O Učiteljski.net
» Skrbniki
» Avtorji
» Statistika
» Nagradni natečaji
» Pišite Pišite
» Novice RSS RSS

Sodelujemo
Arnes

Arnes

Učiteljska.net gostuje pri Arnesu.
SIO

SIO

Slovensko izobraževalno omrežje
Učiteljska.net » O Učiteljski.net

O Učiteljski.net
O Učiteljski.net
Namen Učiteljske.net
Pogoji uporabe Učiteljske.net
Dovoljenje za zbiranje podatkov
Uporaba učnega gradiva
Prispevanje
Recenzija
Omejitev odgovornosti

Kaj Učiteljska.net nudi
Forumi
Učna gradiva
Spletne povezave
Kotiček
Ponudba

Na kakšen način lahko sodelujem
Kaj lahko prispevam?
Kako lahko prispevam?
Moj prvi prispevek
Kako naložiti prispevek?
Ali kdo prispevke ocenjuje?
Kako lahko uporabljam objavljena učna gradiva?
Če gradivo vzamem, moram v zameno kaj prispevati?
Kaj počne skrbnik?
Sem lahko skrbnik, skrbnica?
Lahko prispevam že objavljeno gradivo, članek?
Lahko svoj prispevek umaknem?
Koliko časa traja, da je prispevek objavljen?
So mogoče zlorabe mojega dela?
So objavljeni prispevki točkovani?
Lahko za objavljeni prispevek pričakujem honorar?

Varovanje podatkov
Na kratko
Kdo zbira podatke
Zakaj zbiramo podatke
Kako dolgo hranimo podatke
Katere podatke zbiramo
Piškotki
Kako omejim uporabo piškotkov

Ekipa Učiteljske.net
Ekipa Učiteljske.net


O Učiteljski.net
Namen Učiteljske.net
Veliko nas je, ki sodelujemo v osnovnošolskem izobraževanju. Ustvarjalni smo, polni idej. Iščemo vedno nove rešitve posameznega problema, učne ure ali podajanja težavne snovi.
Naša, učiteljska internetna stran je namenjena učiteljem, študentom in drugim pedagoškim delavcem, ki poučujemo ali bomo poučevali na katerikoli osnovni šoli v Sloveniji; ki iščemo vedno nove zamisli in izzive; ki želimo nadgraditi svoje delo in imamo posluh za tisto, kar so ustvarili drugi učitelji in smo svoje dosežke pripravljeni deliti z njimi. Svoje znanje, ustvarjalnost, izkušnje in spretnosti združimo in jih ponudimo tistim, zaradi katerih smo tu: NAŠIM UČENCEM.
Učiteljska stran ponuja možnost brezplačne menjave in uporabe učnih listov, priprav, seminarskih nalog, testov, vaj, člankov, načrtov... ter nudi internetne povezave za reševanje konkretnih problemov po izbiri uporabnikov.
Nazaj na vrh
Pogoji uporabe Učiteljske.net
Prosimo, da preberete pogoje uporabe te strani. S tem, ko jo uporabite, se strinjate s temi pogoji. Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da Učiteljske.net ne uporabljate. Pridržujemo si pravico dopolnjevati pogoje uporabe.
Nazaj na vrh
Dovoljenje za zbiranje podatkov
Z uporabo spletne strani Učiteljska.net se strinjate, da zbiramo naslednje podatke:
  • Naslov IP, čas, uporabniško ime in pobran prispevek.
  • Podatke, ki jih prostovoljno vpišete ob registraciji.
Več o tem, kaj počnemo s temi podatki, si oglejte v razdelku Varovanje podatkov.
Nazaj na vrh
Uporaba učnega gradiva
Vsebina te strani je last avtorjev strani in avtorjev prispevkov, zaščitena z Zakonom o avtorski in drugih pravicah. Gradivo je last avtorjev in nam uporabo dovoljujejo v skladu z licenco Creative Commons License Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji2.5 Slovenia. Neformalna razlaga licence: Ta licenca dovoljuje uporabo in predelavo gradiva v nekomercialne namene, s pogojem, da se vsakič navede prvotnega avtorja in da se predelano gradivo ponudi pod istimi pogoji (isto licenco).
Gradivo, ki ni objavljeno pod to licenco, je označeno z licenco Nekatere pravice pridržane. To sicer ne pomeni, da so vse pravice pridržane, ampak le, da ne vemo, kakšni so dejanski pogoji uporabe. Za vsako tako gradivo se mora uporabnik tega gradiva sam pozanimati pri avtorju, pod kakšnimi pogoji ga sme uporabljati. Za primer navedimo, da je za vsebino RTV Slovenije, ki je objavljena na naši strani (Infodrom), dovoljena uporaba glede na veljavne Poslovne pogoje za trženje arhivskega in dokumentarnega gradiva RTV.
Nazaj na vrh
Prispevanje
Prispevate lahko le svoje avtorsko delo ali delo, za katerega vas je avtor pooblastil, da ga lahko prispevate. Avtorske pravice za celotno vsebino ostanejo avtorjeve.
S tem, ko ste na Učiteljsko.net gradivo poslali, soglašate z njegovo objavo, uporabo in predelavo v skladu z omenjeno licenco Creative Commons. Strinjate se, da na zahtevo ekipe Učiteljske.net posredujete elektronski poštni naslov avtorja gradiva, ki ste ga prispevali.
Ne prispevajte gradiv, ki bi vsebovala klevetniška, obrekljiva, vulgarna, sovražna, nadlegovalna, opolzka, spolno namigujoča, grozeča, napadalna besedila, psovke, žaljive izraze in za določen predmet netočne ali zavajajoče vsebine.
Nazaj na vrh
Recenzija
Skrbniki Učiteljske.net, ki delamo prostovoljno, imamo v dogovoru z avtorjem pravico urediti tehnično pravilnost prispevkov. Preverjali bomo vsebino prispevanih učnih gradiv in v dvomih še enkrat povprašali avtorja, vendar ne moremo prevzeti moralnih in pravnih posledic za objavljeno gradivo.
Nazaj na vrh
Omejitev odgovornosti
Ekipa Učiteljske.net ni odgovorna za vsebino sporočil, ki jih uporabniki dobivajo preko Učiteljske.net ali preko foruma. Sporočilo sporoča mnenje avtorja sporočila, ki ni nujno tudi mnenje ekpie Učiteljske.net. Kdor se bo zaradi sporočil čutil prizadetega, naj sporoči skrbniku svojega predmeta (ali skrbnici strani), da bo ustrezno ukrepal. Neprimerna sporočila, objavljena v forumih, bodo izbrisana, uporabnik pa ne bo imel več dovoljenja za pristop.
Skrbniki Učiteljske.net se trudimo biti vestni in natančni. Storili bomo vse, da bi morebitne napake, spodrsljaje ali netočnosti skupaj z avtorjem uredili, vendar se lahko zgodi, da se bo v učnem gradivu znašlo kaj neljubega. V tem primeru vas prosimo, da nas o tem obvestite. Napako bomo odpravili.
Nazaj na vrh

Kaj Učiteljska.net nudi
Forumi
Ena najbolj čudovitih možnosti interneta je menjava mnenj in idej. Ljudje, ki jih niste še nikoli srečali, lahko prebirajo vaša sporočila, spoznavajo vaša mnenja in vi lahko počnete isto. V naših, Učiteljskih forumih se lahko pogovorimo o vsem, kar nas zanima, kar bi radi preverili, potrdili, si pomagali. Vabljeni so seveda tudi starši, njihovo mnenje in odzivanje je za naše delo še kako pomembno. Kolikokrat smo v zadregi zaradi manjših ali večjih problemov, ki jih ne znamo ali ne zmoremo rešiti tako, da bi bilo všeč vsem. Takrat bo pomagal pogovor z enako ali drugače mislečimi. Če ne s konkretno rešitvijo, pa s podporo in morda nasvetom.
Ste zadovoljni z uporabljenim gradivom? Napišite, povejte svoje mnenje. Kot povezana skupina smo močnejši! Pridružite se in posredujte svoje misli ostalim.
Nazaj na vrh
Učna gradiva
Poiščite različne prispevke kolegov in kolegic. Sistem je urejen tako, da lahko iščete po različnih vidikih. Iščete lahko po ključnih besedah ali po imenu avtorja ali po predmetu ali po temi ali po tipu prispevka ali po vseh teh kriterijih skupaj. Odprl se vam bo seznam zadetkov, ki odgovarjajo vašemu iskanju, z vsemi podatki. Če bo zadetkov preveč, iskanje omejite.
Preberite seminarsko nalogo, pripravo, učni list ali članek vaše kolegice-kolega z drugega konca Slovenije, uporabite idejo, ki jo je preizkusil nekdo drug. Potem pa nam, prosimo, sporočite svoje mnenje.
Prispevajte svoja gradiva. Svoja gradiva lahko prispevate sami, vendar se morate včlaniti. Lahko pa gradivo pošljete s pomočjo e-pošte in ga bo naložil skrbnik.

Novo povpraševanje
Vam je zmanjkalo idej? Vam pri določeni snovi ne gre in ne gre? Iščete učni list, idejo, informacijo? Vpišite svojo željo v Novo povpraševanje . Poprosite za pomoč kolege in kolegice ter počakajte na odziv. Vaše povpraševanje bo vidno v pregledu povpraševanj. Ste pripravljeni pomagati? Pokukajte v Pregled povpraševanj. Morda lahko kolegici, kolegu ponudite tisto, kar potrebuje.
Kdo je prispeval svoja gradiva, si lahko ogledate v seznamu Avtorji.
Uporabite izbrano, pošljite nam svojo pripravo, učni list, kontrolno nalogo, seminarsko nalogo, idejo, nasvet itd...
Nazaj na vrh
Spletne povezave
Namen tega odseka je pomoč pri iskanju določenih podatkov, ki jih lahko najdemo na svetovnem spletu. Kadar potrebujemo podatke z interneta in se šele odpravljamo na iskanje, nam to vzame ogromno časa. Skušali bomo ustvariti bazo povezav, ki bi jih lahko učitelji uporabljali pri svojem delu in si olajšali iskanje.
Nazaj na vrh
Kotiček
V kotičku lahko najdemo tematske spletne križanke, ki jih lahko tudi naročite.
Tematski spletni kvizi omogočajo povratno informacijo o uspešnosti posameznega reševalca.
Blodnjaki so zanimivi labirinti opravilnih in napačnih odločitev.
Orehi so kratke naloge iz različnih področij in jih uporabljamo za "treniranje možganov".
Nazaj na vrh
Ponudba
Želite križanko po naročilu?
Tematske križanke in druge uganke so dober pripomoček za spodbujanje uporabe pisnih virov.
Učencem na zabaven način približamo branje in razumevanje besedila in mu približamo učenje iz učbenika.
Prednosti uporabe ugank:
  • Uganko lahko uporabimo kot uvod v spoznavanje nove snovi. Spopad z uganko sproži pozitiven odnos.
  • Vzbudi stanje pripravljenosti za učenje in spodbudi radovednost. Za tako delo je primerna manj obsežna uganka.
  • Uganko lahko uporabimo kot domačo nalogo za utrditev snovi. Morda kopiramo še posebno kopijo za druge člane družine. S tem bomo v družini spodbudili diskusijo o tej temi.
  • Preprečimo izgubo časa učencev, ki so končali s svojim rednim delom. Uganke so dobri pripomočki za preganjanje dolgočasja.
  • Reševanje križank in drugih ugank s poslušanjem. Ko snov razlagamo, spodbujamo učence, da sproti iščejo besedo na določeno geslo.
Podrobnosti najdete v Ponudbi.
Nazaj na vrh

Na kakšen način lahko sodelujem
Kaj lahko prispevam?
Prispevate lahko karkoli kar uporabljate pri pouku ali drugem delu z učenci. Prispevate lahko le svoje avtorsko delo ali delo, za katerega vas je avtor pooblastil, da ga lahko prispevate ter se strinjate s pogoji uporabe Učiteljske strani. Avtorske pravice za celotno vsebino ostanejo avtorjeve. Ne prispevajte gradiv, ki bi vsebovala klevetniška, obrekljiva, vulgarna, sovražna, nadlegovalna, opolzka, spolno namigujoča, grozeča, napadalna besedila, psovke, žaljive izraze in za določen predmet netočnih ali zavajajočih vsebin.
Skrbniki Učiteljske.net, ki delamo prostovoljno, imamo v dogovoru z avtorjem pravico urediti tehnično pravilnost prispevkov. Preverjali bomo vsebine prispevanih učnih gradiv in v dvomih še enkrat povprašali avtorja, vendar ne moremo prevzeti moralnih in pravnih posledic za objavljeno gradivo.
S tem, ko ste na Učiteljsko.net prispevek poslali, nam dajete pravico, da ga objavimo in hkrati dovoljujete njenim uporabnikom, da ga lahko brezplačno uporabljajo v okviru pogojev, ki veljajo za uporabo učnih gradiv.
Nazaj na vrh
Kako lahko prispevam?
Če želite sodelovati, se prosimo, včlanite. Tako se lahko uporabniki zavarujemo pred možnostmi zlorab.
Kliknite na Včlanite se. Če se strinjate s pogoji, odkljukajte možnost glede starosti. Odprl se bo meni. Izpolnite ga po svoji presoji. Prosimo vas, da pri polju področje/predmet vpišete svoj poklic oz. delovno mesto. Tako bomo v primeru povpraševanja laže našli tiste člane, ki bi bili pripravljeni pomagati. Odkljukajte tudi Da pri možnosti "Vedno obveščaj o odgovorih:", saj boste tako najbolj obveščeni o temah, ki jih zasledujete.
Ko vnesete vse podatke in potrdite, boste v roku nekaj minut dobili e-sporočilo z vašimi osnovnimi podatki in povezavo za potrditev registracije. S klikom na to povezavo potrdite svoje članstvo. Zdaj lahko prispevate svoja gradiva ali zanimive povezave. V levem seznamu boste zdaj v poglavju Učna gradiva videli še dve povezavi: Prispevajte in Pregled povpraševanja.
Nazaj na vrh
Moj prvi prispevek
Ko prispevate prvič, vas prosimo, da se predstavite skrbnikom. V okence KOMENTAR za upravitelja sistema zapišite svoje ime in priimek ter ime in kraj ustanove, kjer učite oz. študirate.
Osebne podatke, ki jih vpišete v polje KOMENTAR za upravitelja sistema, vidijo le skrbniki, ostalim ostanejo skriti. Vsem pa je vidno vaše uporabniško ime in vsebina polja Avtor. Uporabniško ime si izberete, ko se včlanite na Učiteljsko.net, ob prispevanju gradiva pa imate izbiro: lahko vpišete v polje Avtor svoje polno ime – postanite prepoznavni! - ali pa uporabite samo člansko ime.
Nazaj na vrh
Kako naložiti prispevek?
Učno gradivo, ki ga želite prispevati, mora biti na vašem disku, disketi ali CD-ju. Na strani za prispevanje z gumbom browse poiščite gradivo in ga s klikom vnesite. Za vse ostale vnose si pomagajte z opombami ob strani. Čim več ključnih besed boste vpisali, več je možnosti, da bo vaše gradivo vidno in zlahka na razpolago. Napišite tudi čim bolj izdatno navodilo, ki bo v veliko pomoč uporabnikom.
Nazaj na vrh
Ali kdo prispevke ocenjuje?
Vašega prispevka ne bo ocenjeval nihče, skrbnik ga bo le pregledal. V forumu je tema, ki obravnava uporabljene prispevke, vendar pričakujemo le pozitivne odmeve. Menimo, da je vsako gradivo za nekoga koristno. Tisti, ki bo gradivo s pridom uporabil, pa lahko v forumu da priznanje avtorju, vendar je tak odziv neobvezen.
Nazaj na vrh
Kako lahko uporabljam objavljena učna gradiva?
Učna gradiva lahko uporabljate v skladu z licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji2.5 Slovenia. V praksi to pomeni, da ga lahko uporabite v nekomercialne namene, da ga lahko predelate, vendar morate gradivo pripisati izvirnemu avtorju in če gradivo objavite, morate to storiti pod isto licenco.
Učna gradiva so objavljana v različnih formatih, v Wordu, Excelu, Power Pointu, Acrobat Readerju. Zaželeno je, da ga uporabite v obliki, kot ga je avtor prispeval. Hvaležni vam bomo za informacije o uporabnosti gradiva, ki jih lahko zapišete v forum. Avtor bo dobil priznanje, ostali uporabniki pa se bomo iz vaših izkušenj spet nekaj naučili.
Nazaj na vrh
Če gradivo vzamem, moram v zameno kaj prispevati?
Ne. Učiteljska.net je odprta za vse, učitelje, starše, študente, učence... Kdor potrebuje kaj takega, kar je objavljeno, si lahko posname in mu ni potrebno ničesar vračati.
Nazaj na vrh
Kaj počne skrbnik?
Kadar avtor pošlje svoj prispevek za predmet (ali razred), za katerega je skrbnik zadolžen, si skrbnik prispevek, preden bo dejansko objavljen, ogleda in ga preveri v več pogledih. V slučaju, da se je avtor zmotil pri vnašanju podatkov (razred, tema, predmet...) ali pa bodo kakšne druge nejasnosti, bo skrbnik opozoril avtorja na morebiten problem. Kajti, lahko bi prihajalo tudi do zlorab: spletna stran je na razpolago vsem in prav lahko bi se zgodilo, da bi kdo pošiljal neprimerne vsebine ali pa izrabil ime učitelja, ki ga ne mara in v njegovem imenu poslal kaj spotikljivega ali z napačno vsebino. Skrbnik, ki se na predmet spozna, bo takoj lahko ugotovil, da je vsebina prispevka neprimerna. V tem primeru bo obvestil avtorja oz. domnevnega avtorja. Ko bo skrbnik od avtorja dobil odziv in bosta morebitne nepravilnosti odpravila, bo skrbnik potrdil objavo na Učiteljski.net oz. poskrbel, da bo še neobjavljen prispevek izbrisan, če bo sporen. Isti postopek velja za povpraševanje po učnih gradivih in povezavah.
Nazaj na vrh
Sem lahko skrbnik, skrbnica?
Skrbnik za določen predmet je lahko tisti, ki določeno snov za določen razred obvlada, tako da lahko oceni ustreznost gradiva. Pričakujemo, da bo svoje delo odgovorno, natančno in pravočasno opravljal. Oglejte si Kaj počne skrbnik.
Za eno področje sta dva skrbnika. Dovolj je sicer, da že eden potrdi prispevek, imata pa možnost, da si ob morebitnem problemu izmenjata mnenji, v slučaju odsotnosti enega pa lahko potrditev opravi drugi. Oglejte si seznam skrbnikov, ki sodelujemo pri učiteljski strani.
Če želite sodelovati kot skrbnik, skrbnica, nam sporočite.
Pogoji za to opravilo: dobra volja, e-naslov in REDNO PREGLEDOVANJE PRISPELE POŠTE.
Nazaj na vrh
Lahko prispevam že objavljeno gradivo, članek?
To je odvisno od tega, kakšno pogodbo ste sklenili z založnikom, ki je vaše delo že objavil. Če dovoli dodatno brezplačno objavo, bi bilo to zelo koristno. Članek, objavljen v papirnih medijih je sicer odmeven, vendar se v množici drugih medijev v knjižnici ali na domači polici založi, pozabi ... Če pa je objavljen v spletu, ga lahko prikličemo vedno, kadar naletimo na problem, ki bi ga tak članek lahko pomagal rešiti. Seveda ni nujno, da vemo naslov članka, naslov revije ali publikacije, ime avtorja ... Dovolj je, da vtipkamo ključne besede in ob najdenem gradivu bomo izvedeli tudi te podatke.Če boste prispevali že objavljen članek, vas prosimo, da v kratkem povzetku napišete, kje in kdaj je bil članek objavljen.
Nazaj na vrh
Lahko svoj prispevek umaknem?
Pišite skrbniku za svoj predmet in mu povejte, kaj želite. Skrbnik bo prispevek odstranil.
Nazaj na vrh
Koliko časa traja, da je prispevek objavljen?
Skrbniki ga običajno pregledajo in odobrijo za objavo v treh dneh.
Nazaj na vrh
So mogoče zlorabe mojega dela?
Iskreno povedano, ne vemo. Če bo kdaj do kakšne zlorabe prišlo, vas prosimo, da nas takoj obvestite. Šele ob konkretnem problemu bomo lahko odločali, kako ukrepati v trenutni situaciji in v bodoče.
Nazaj na vrh
So objavljeni prispevki točkovani?
Zaenkrat ne. Stran je pravzaprav šele v nastajanju in je odvisno od vseh nas, ali se bo prijela. Če se bo in se bo izkazala za uporaben pripomoček pri delu učiteljev in staršev, bomo skušali kaj doseči. In če bomo kaj dosegli, še ne vemo, kakšna bodo merila.
Nazaj na vrh
Lahko za objavljeni prispevek pričakujem honorar?
Ne. Prispevanje je vaša osebna odločitev. Prispevke objavljate po načelu solidarnosti.
Nazaj na vrh

Varovanje podatkov
Na kratko
Učiteljska.net zbira nekatere podatke o vaši uporabi naših spletnih strani za analizo. Podatke hranimo in obdelujemo zase in jih ne predajamo tretjim osebam. Izjema je servis Google Analytics, ki poleg analize obiska Učiteljske.net in Devetka.net zbrane podatke verjetno uporablja tudi za druge analize.
Nazaj na vrh
Kdo zbira podatke
Podatke zbiramo v okviru Učiteljske.net (odgovorna oseba Nataša Holy Šinkovec). Nekatere podatke zbira servis Google Analytics.
Nazaj na vrh
Zakaj zbiramo podatke
Podatke zbiramo za analizo obiska, uporabo spletnih strani in števila pobranih prispevkov. S podatki tvorimo avtomatske predloge za prispevke, ki bi vam lahko bili zanimivi, na osnovi prispevkov, ki ste jih že pobrali.
Nazaj na vrh
Kako dolgo hranimo podatke
Podatke hranimo trajno.
Nazaj na vrh
Katere podatke zbiramo
Zbiramo:
  • Naslov IP, čas, uporabniško ime in pobran prispevek. Če niste prijavljeni, ostane uporabniško ime prazno.
  • Podatke, ki jih vpišete ob registraciji oz. pri urejanju svoje podobe.

Nazaj na vrh
Piškotki
Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran, oz. spremljamo obiskanost naših strani. Uporabljamo piškotke, predstavljene v sledeči tabeli.
Spletna stranPiškotekNamenTrajanjeOrganizacija
uciteljska.netUciteljska_dataNastavitev za samodejno prijavo1 letoUciteljska.net
uciteljska.netUciteljska_sidShranjevanje seje med posameznimi zahtevamisejaUciteljska.net
uciteljska.net
devetka.net
_gaStatistika ogledov spletne strani2 letiGoogle Analytics
uciteljska.net
devetka.net
_gidStatistika ogledov spletne strani24 urGoogle Analytics
uciteljska.net
devetka.net
_gatStatistika ogledov spletne strani10 minutGoogle Analytics
uciteljska.net
devetka.net
cookieconsent_statusHramba privolitve uporabe piškotkov1 letoInsites

Nazaj na vrh
Kako omejim uporabo piškotkov
Zavezujemo se, da podtakov, ki jih sami zbiramo, ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku, vendar so potem lahko nekatere možnosti spletnih strani onemogočene.
Nazaj na vrh

Ekipa Učiteljske.net
Ekipa Učiteljske.net
Za Učiteljsko spletno stran prostovoljno skrbimo učitelji - praktiki iz vse Slovenije.
Ali za vaš predmet ali razred še ni skrbnika? Bi to vlogo preveli vi (oglejte si Sem lahko skrbnik)? Prisrčno vabljeni k sodelovanju pri ustvarjanju in nadgradnji strani, ki je namenjena nam vsem. Če vas delo zanima in je vaš predmet oz. razred še "prost", se prijavite.
Administratorka Učiteljske.net je Nataša. Za tehnično podporo skrbi Primož Dolinar.
Nazaj na vrh

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas

Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional
Bottom right graphics