Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net
 
Razred
Predmet
Tip naloge
Prispevki
  1. Gradiva za prvo triletje: Objavljena gradiva so razvrščena po razredih in temah. Na strani posamezne zbirke gradiv najdete učitelji in starši informacije, za kakšne aktivnosti so gradiva primerna in uporabna.
  2. Gradiva za učitelje in učence: Gradivo, ki je na spletni strani je nastalo na Pedagoški fakulteti v Ljubljani v okviru seminarskih nalog pri predmetu IKT v izobraževanju v študijskem letu 2014/15. Gradivo so pripravili študenti in študentke 1. letnika magistrskega programa Izobraževanje učiteljev pod mentorstvom asistentke Alenke Žerovnik
  3. Kaj se skriva za večkratniki? - 2: Za večkratniki števil 6, 7, 8 in 9 se skriva slovensko mesto. Ga poznaš?
  4. Kosti in mišice: Naloga je namenjena utrjevanju snovi pri NIT - Človeško telo
  5. Opis predmeta: Naloga je namenjena uvajanju v poglavje opis predmeta (motivacija), lahko pa se uporabi tudi pri utrjevanju in ponavljanju snovi.
  6. Osnovne štiri računske operacije: Učenec/učitelj nastavi ustrezno računsko operacijo ali kombinacije le-teh (seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje). Učenec rešuje dane račune, računalnik preverja rezultate, ki jih mora učenec rešiti ponovno po končanem računanju. Rayčunalnik mu tudi poda rešitve v predogled. Učitelj pa dobi uspeh učenca izračunan v odstotkih. Računalnik celo ponavlja račune, ki jih učenec ne zna.
  7. Različne igrice za različne namene: Obilica različnih nalog za različne starosti, spretnost računanja, prepoznavanja, risanja ...
  8. Razredna nastava: Zbirka prispevkov in spletnih povezav za učenje na razredni stopnji, ki je delo hrvaških učiteljic in učiteljev.
  9. SLJ - Zapišem pravilno 3: Naloga je primerna za dodatno vajo/utrjevanje pravilnega zapisa določenih besed.
  10. Ustavno sodišče RS: Ilustrirana Ustava Republike Slovenije - izbor členov.
  11. Zlati kraljevič - Youtube: Feri Lainšček: Mislice - zbirka pravljic za Cankarjevo priznanje 2011-12. Prisluhnite pravljici Zlati kraljevič, ki jo pripoveduje Vesna Radovanovič.
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional
Bottom right graphics