Učiteljska.net Prijava
Prijava
Včlanite se
Včlanite se
Spletna zbornica
Spletna zbornica
Devetka.net
Devetka.net
 
Razred
Predmet
Tema
Tip naloge
Prispevki
  1. Glasbena učilnica: Glasbena vadnica je namenjena predvsem učencem glasbene šole, vendar bodo tu lahko tudi ostali utrjevali in nadgrajevali svoje glasbeno znanje.
  2. Glasbena učilnica: Glasbena vadnica je namenjena predvsem učencem glasbene šole, vendar bodo tu lahko tudi ostali utrjevali in nadgrajevali svoje glasbeno znanje.
  3. Iz glasbene skrinje: 4 različne naloge, narejene po učbeniku Glasbena umetnost 5 /Radovednih 5, za utrjevanje ali preverjanje znanja v 5. razredu.
  4. Naloge o glasbilih: Prijazno povabilo k poslušanju. Kombinacija risank s kvizom, za vsakogar nekaj.
  5. Pesmi, ki smo jih peli v 4.r: Kako dobro poznajo učenci pesmi, ki jih pojejo?
  6. Peter in volk: Po ogledu glasbene pravljice lahko učenci naredijo še spletno nalogo, kjer morajo prepoznati glasbil, ki poosebljajo glavne osebe.
  7. Pojmovnik teorije glasbe: Zanimiva predstavitev glasbene notacije za najmlajše pa tudi za večje in predvsem tiste, ki obiskujejo nižjo glasbeno šolo.
  8. Pojmovnik teorije glasbe: Zanimiva predstavitev glasbene notacije za najmlajše pa tudi za večje in predvsem tiste, ki obiskujejo nižjo glasbeno šolo.
  9. Z glasbo v križanki_2: Učenci na zabaven način utrjujejo glasbene pojme, naloga pa lahko služi tudi preverjanju glasbenega besedišča.
  10. Živalski karneval: Učenec v spustnem seznamu poišče naslov /ime živali, ki jo instrument oponaša.
Na vrh
Bottom left graphics Učiteljska.net © 2003, 2004 Nataša
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional
Bottom right graphics